Rush издават целия “Time Machine 2011: Live In Cleveland”

Rush издават целия “Time Machine 2011: Live In Cleveland” | MMTV
Rush издават целия Time Machine 2011: Live In Cleveland за първи път в колекция от 4 плочи, която ще излезе чрез Rhino на 7-ми юни

През 2010-та Rush си взеха почивка след записите на последния си студиен албум Clockwork Angels, за да стартират турнето си Time Machine Tour. Част от тези участия беше концерта им в Кливланд на 15 април 2011 г., който бе записан от групата, която е включена в Залата на славата на рокендрола, като знак на почит към града, в който музиката на групата беше пусната за първи път по радиата.

Епичният концерт беше издаден на CD през 2011-та, но цялото шоу така и не бе пускано под формата на плоча досега. За първи път TIME MACHINE 2011: LIVE IN CLEVELAND ще излезе като пакет от четири плочи на 7-ми юни.

The Time Machine Tour стана фаворит на публиката, отчасти заради невероятно силния сет лист, който включваше песни от цялата кариера на бандата

Друга причина е това че Geddy Lee, Alex Lifeson и Neil Peart направиха нещо, което не бяха правили досега. По време на концертите те свириха целия албум Moving Pictures (1981), който е отличен с 4 платинени сертификата. Той остава и най-продавания запис на групата в Съединените щати, където достигна до 3-то място в класацията за албум, а в родната Канада успя да застане на 1-ва позиция. В допълнение към страхотните сингли “Limelight”, “Tom Sawyer” и “Vital Signs”, трябва да споменем, че Moving Pictures спечели и номинация за Grammy на бандата, за инструменталния запис “YYZ”. Сингълът заема името си от кода на летището в Торонто като ритъмът в песента е базиран на буквите Y-Y-Z, възпроизведени в морзов код.

Time Machine 2011: Live In Clevelandобхваща широк музикален кръг със съдържание от 26 песни. Ранните години на Rush са представени от сингли като “Working Man”, част от дебютния едноименен албум на бандата, излезнал през 1974-та година, записът 2112 Overture”, който е включен в класическия албум 2112от 1976 и “Closer To The Heart” от ”A Farewell To Kings”, пуснат на пазара през 1977-ма.

Страхотната продукция на групата от 80-те години се дължи на изпълнения на песни като “Subdivisions” (Signals”, 1982), “Marathon” (Power Windows, 1985), “Time Stand Still” (Hold Your Fire, 1987) и водещия сингъл от албума Presto, излезнал през 1989-та.

По време на концерта Rush представиха и три сингъла от най-скорошния си запис “Snakes & Arrows” от 2007-ма година – “Far Cry,” “Workin’ Them Angels” и “Faithless”

Бандата се възползва от момента, за да представи и песните “Caravan” и “BU2B”, които по-късно станаха част от “Clockwork Angels (2012), който е 19-тия и финален студиен запис на изпълнителите.

Time Machine 2011: Live In Cleveland на Rush ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

“Time Machine 2011: Live In Cleveland” на Rush ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

TIME MACHINE 2011: LIVE IN CLEVELAND

LP Track Listing

Side A
 1. “The Spirit of Radio”
 2. “Time Stand Still”
 3. “Presto”
 4. “Stick It Out”
Side B
 1. “Workin’ Them Angels”
 2. “Leave That Thing Alone”
 3. “Faithless”
 4. “BU2B”
Side C
 1. “Freewill”
 2. “Marathon”
 3. “Subdivisions”
Side D
 1. “Tom Sawyer”
 2. “Red Barchetta”
 3. “YYZ”
 4. “Limelight”
Side E
 1. “The Camera Eye”
 2. “Witch Hunt”
 3. “Vital Signs”
Side F
 1. “Caravan”
 2. “Moto Perpetuo” – featuring “Love For Sale”
Side G
 1. “O’Malley’s Break”
 2. “Closer to the Heart”
 3. “2112 Overture/The Temples of Syrinx”
 4. “Far Cry”
Side H
 1. “La Villa Strangiato”
 2. “Working Man”

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *