Излезе новият сингъл на Sam Smith

Излезе новият сингъл на Sam Smith photo of sam smith which is the cover of his new single

Затъжихме се за Sam Smith!

Изпълнителят обаче от месеци ни подготвя за завръщането си със снимки от студиото. В отворено писмо преди седмица изпълнителят обяви, че новият му албум ни очаква „много много много скоро“, а датата 8 септември кръжеше из постовете му.

mmtv-sam-smith-2.jpg

Е, денят настана и новата му песен е тук! С “Too Good For Goodbyes” той отново доказва, че от любовните драми явно има полза, щом водят до такива красиви резултати. Но разбитото сърце не е проблем, защото феновете са тук, за да го залепят.

Смит явно е преодолял разочарованията, съдейки по текста. В него той тъжно констатира:

Every time you hurt me, the less that I cry

And every time you leave me, the quicker these tears dry

And every time you walk out, the less I love you

Baby, we don’t stand a chance, it’s sad but it’s true

Изпълнителят явно е преживял доста, щом споделя пред радио Beats 1, че е създал вече над 130 песни с партньора в текстописа Джими Нейпс (помогнал за някои от най-големите хитове на Сам – “Stay With Me”, “I’m Not The Only One”). Новият албум, записван в Нашвил, трябва да излезе по-късно тази година.

mmtv-sam-smith-3_0.jpg

Дебютната му колекция “In The Lonely Hour” му донесе 4 награди „Грами“: за Най-добър нов артист, Най-добър вокален албум, Песен и Запис на годината за “Stay With Me”. През 2016 г. той грабна и „Оскар“ за песента “Writing’s On The Wall” за последния филм за Бонд – „Спектър“. Какво ли ще му донесе новото начало…

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom FusionTiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *