Sia обеща нов албум и музикален филм за 2019 година

Sia обеща нов албум и музикален филм за 2019 година | MMTV

Sia има големи планове за 2019-та година

Когато бе запитана от неин фен (на връх Коледа), кога ще получим нова музика, Sia разкри, че това може да стане по-скоро, отколкото си мислим.

“Следващата година ще издавам нов албум както и музикален филм, който сама написах и режисирах. Задават се много забавни неща!”

Сия работи над режисьорския си дебют “Музика” вече повече от три години 

Филмът, в който се очаква да имат роли, Maddie Ziegler, Kate Hudson и Leslie Odom Jr., се базира на сюжет, върху която певицата работи заедно с автора на детски книги Далас Клейтън. Според неотдавнашен разказ пред Rolling Stone, Ziegler ще играе “дете с аутизъм, което попада под опеката на своята наркоразпространяваща и лекуваща се от наркотици сестра”, играна от Хъдсън.

“Става въпрос за намиране на своя собствен гласа както и за създаване на собствено семейство”

съобщава списанието.

Все още няма достатъчно информация какво точно ще съдържа новият албум на Sia. В предишният ѝ албум бяха включени хитове като “Alive“, “Cheap Thrills” и “The Greatest“. Наскоро певицата бе участва като един от вокалистите LSD на Diplo, заедно с Labrinth.

Макар че е много заета, Сия – която обикновено покрива лицето си с огромна перука или някаква друга маскировка – беше в своя автентичен вид на коледното парти на Kardashian, правейки глупави физиономии пред камерата.

“Прекарах цяла нощ да упражнявам заедно с Кардашиан позите за червени килим. Мисля, че ги заковах! @Khloekardashian”

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *