Sia надхитри анонимник с голи снимки

Sia надхитри анонимник с голи снимки... MMTV Online Sia performing on stage

Певицата публикува в Twitter своя снимка, която беше обявена за продан от анонимен потребител

Какво правиш, ако някой се докопа до твои голи снимки и реши да ги продава? Сиа има перфектната идея – пускаш кадрите безплатно.

Така и направи самата австралийката вчера, когато публикува в Twitter и Instagram своя гола снимка в гръб. Тя очевидно е заснета без знанието на певицата, която изглежда, че се намира на хотелска тераса, а кадърът е видимо взет отдалеч и приближен. Публикацията ѝ може да видите тук.

mmtv-sia-2.jpg

Това се случи след като Сиа разбира, че някой продава нейни снимки онлайн. За да отвърне на удара, певицата пусна кадъра заедно с думите на анонимния, които гласят, че при поръчка потребителите ще получат още 14 кадъра. В туита си до над 3 млн. последователи в Twitter и почти също толкова в Instagram Сиа допълва:

„Някой очевидно се опитва да продава мои голи снимки на феновете ми. Спестете си парите, ето ви безплатно. Всеки ден е Коледа!“

Последното изречение е намек към празничния албум на певицата, озаглавен ‘Everyday Is Christmas’. Той излиза на 17 ноември и ще съдържа общо 10 парчета, сред които има както авторски песни, така и кавъри на коледни парчета.

Реакцията в социалните мрежи към дръзкия ход на 41-годишната Sia са красноречиви.

Потребители използваха смаяни гифчета, за да одобрят смелата ѝ постъпка. „Ето така се спират глупостите!“, коментира един от потребителите, а друг казва: „Не заслужаваш този свят. Много съжалявам, но си направила правилното нещо.“

Това не е първият път, в който за продан по интернет са обявени за продан голи снимки на знаменитости. През 2014г. изтекоха кадри от пробив в платформата на Apple – iCloud, от което пострадаха Дженифър Лоурънс, Кейт Ъптън и редица техни колежки от шоубизнеса. Много от коментаторите тогава не проявиха съчувствие, защото според тях човек не трябва да се снима в този вид, ако не иска да бъде видян.

mmtv-sia-3.jpg

В случая на Сиа снимката е направена без съгласие, което дава още по-голямо право на изпълнителката да бъде недоволна. Вместо обаче да се оплаква, певицата е наясно, че отмъщение като нейното е далеч по-сладко!

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *