Де е спасението от Despacito?

Помощ... къде е спасението от Despacito...? MMTV Online...
С почти два милиарда гледания за 5 месеца и нон-стоп ротация по медиите, мега хитът Despacito на Luis Fonsi и Daddy Yankee неизбежно се е настанил в ушите, мозъка и подсъзнанието ви

И ако не си падате по латино ритмите през лятото, сигурно обмисляте пътешествие до самотен остров, (ако може да си го позволите). Село без интернет (ако има такова) или роднина над 80 години, който поради глухота няма претенции да слуша радио. Или търсите алтернативен музикален фон, който няма да ви докара до лексотанче, най-малко по половинка три пъти на ден.

А какво, ако не ‘Despacito‘? В нашата онлайн медия MMTV горещо поспорихме, почти се сбихме и двама даже спряха да си говорят, докато решавахме каква музика да ви предложим.

И ето какво измислихме:

1-ви вариант:

‘Hey Mama’ на  PitBull, J.Balvin & Camila Cabello – песента е към осмото издание на  филма за порасналите момченца, които обичат да си играят със скъпи колички. Името на това продължение на ‘Fast and the Furious’ е ‘The Fate of The Furious’. Ние в ММТВ онлайн се чудим дали да я въртим по 50 или по 100 пъти на ден, белким ни писнe колкото ‘Despacito’.

2-ри вариант:

Ако чуете съседа да слуша ‘Despacito’, за да му пресечете кефа моментално надуйте Black Is The Soul на Korn. Няма начин да не подейства. Е, може да не се поздравявате във входа за няколко месеца, но ще го преживеете.

3-ти вариант:

#Дъждобран’ на Toshey feat. Casper, Kukusheff, Plamen Denchev (и последният да затвори вратата).  Няма нищо по-хубаво от българско смислено лятно парче. Такова, което да ви накара да се усмихнете и да счупите с кеф касичката – прасенце. Прасенцето в което чинно сте събирали стотинки поне година. И така с кеф да отпрашите към морето… Нашето… Гърците си имат Меркел да се грижи за икономиката им.

4-ти вариант:

И колко в тон с нашите мили помисли към досадата на годината е съвсем прясното ‘Wild Thoughts’ на DJ Khaled feat. Rihanna & Bryson Tiller. Слушайте го мили ни приятели, гледайте го по MMTV online, пускайте си го на всички възможни  устройства веднага щом чуете и милисекунда от ‘Despacito’. Знаем, че един ден победата ще е наша.

Сега е време за урока по латино танци. На ‘Despacito’. Ох, за малко да си забравя лексотанчето. Айде, чао.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *