Светлана Близнакова представи видеото “Jaded” с Johnny Gioeli

Светлана Близнакова [SEVI] представи новото си видео с Johnny Gioeli
“Jaded” е втори дует на певицата с американската звезда Johnny Gioeli [Hardline, Axel Rudi Pell].

Само преди година двамата записаха римейк на “Song Of Hope” [ Crush 40 ], а в края на 2021-ва се очаква премиерата на съвместната песен на Johnny и група SEVI – „Drowning”.

“Jaded” е част от соловия албум „Tomorrow” на Светлана Близнакова, който излезе през 2020-та, а изпълнителите са заложили на силно социално послание и чисто нов аранжимент на песента, която е позната в изцяло акустична версия от албума.

В клипа освен Johnny Gioeli и Светлана Близнакова, участие взимат и музикантите от бенда на вокалистката – Александър Кирилов [SEVI], Рали Велинов [SEVI], Милена Генева [Вокализирай това], Мартин Профиров [P.I.F.], чаровната водещата от Z-Rock – Елена Розберг и още интересни лица с различни професии, които емоционално предават посланието на песента.

Светлана Близнакова [SEVI] представи новото си видео "Jaded" с Johnny Gioeli
Снимка: Rock’n’Rolla / Петя Митрева
Светлана и Johnny споделят, че са избрали този сценарий, за да подсилят въздействието и да предадат още по-внушително послание.

Истинските мечтатели променят света и оставят следа! Ние вярваме, че всеки един от нас е и може да бъде такъв. Трябва само да се осмели да последва порива на сърцето си.

Клипът на “Jaded” бе официално представен с акустичен концерт в столичния бар Rock’n’Rolla, а за финал вокалистката изненада публиката с чисто нов трак от предстоящ солов албум, по който работи.

По новия аранжимент на песента и записите към нея, фронт дамата на SEVI е работила с Мартин Профиров, Александър Кирилов и Рали Велинов, а микса и мастеринга са дело на Симеон Славчев.

Видеото към песента “Jaded” вече е достъпно в социалните мрежи:

 

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *