Светлана [SEVI] пусна трейлър от дебютния си солов албум “Tomorrow”

Светлана [SEVI] пусна трейлър от дебютния си солов албум “Tomorrow"
Едноименният сингъл от дебютния албум на Светлана Близнакова тръгва на 15-ти ноември

Вокалистката на SEVI пусна трейлъра на видеото към едноименния сингъл от дебютния си солов албум “Tomorrow”. Клипът ще бъде представен на 15-ти ноември в Sofia Live Club, където ще се състои и премиерата на албума.

На сцената към фронт дамата на SEVI ще се присъединят музикантите: Александър Кирилов [ETNotix, Vulgar Bulgar], Иван Попов [Тома], Мартин Профиров [P.I.F., Силует], Рали Велинов от SEVI, Милена Генева [Vocalize This] и Рози Лесидренска [Time Jugglers].

Видеото на “Tomorrow”е дело на Игнати Йорданов, а песента е написана в колаборация с китаристката Александра Зернер, която е автор и на аранжимента.

Албумът “Tomorrow”вече е в предварителна продажба в специален Limited Edition pre-order Pack, а Светлана Близнакова обещава и мини турне из страната в подкрепа на албума, веднага след промото. За сега някои от градовете в списъка са Пловдив, Бургас, Стара Загора и Плевен.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *