Група SEVI представи ‘Dark Knight’ – новото видео от четвъртия им студиен албум

Група SEVI представи ново видео от предстоящия си четвърти студиен албум

След дълго затишие в клубния живот, породено от Covid-19 ограниченията, лека полека сцената започна да се пробужда.

На 17-ти април (събота) музикантите от SEVI изнесоха 90-минутен концерт на сцената на Sofia Live Club за премиерата на новия си сингъл “Dark Knight”.

Автентични декори от Замъка Равадиново, където е заснет клипа към песента, бяха донесени специално за шоуто и подсилваха усещането за отминали времена. Две метални рицарски фигури в човешки ръст се издигаха в двата края на подиума, а аудио ефекти и тематични визуализации оформиха шоуто, като водеха публиката през различни емоции и настроения.

Концерта беше и дебют за новият китарист на групата – Александър Кирилов.

За финал бе представено и самото видео, озаглавено ‘Dark Knight’ (мрачният рицар на бъкгарски), дело на режисьора Георги Спиров и екипа на Dark White-vision.

SEVI

В новото видео групата обръща поглед назад през времето, разказвайки приказка за истинската любов, която може да се прероди през вековете и да покорява отново и отново.

След края на концерта, магията на замъка се пренесе на специално аранжиран за целта фото-кът. Там феновете на групата имаха възможност да се снимат с SEVI или пък да закупят интересен тематичен артикул от мърчандайз зоната.

Видеото  “Dark Knight” вече е достъпно в мрежата и може да бъде видяно ТУК:

Снимка: Георги Сивилов

Статия: Мила Иванова

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *