“Jaded” – интервю със Светлана и Рали за новото и парче

Интервю с Светлана Близнакова и Рали от група SEVI за новият самостоятелен проект на Светлана – парчето “Jaded”
Светлана: Като цяло “Jaded” е много специална за мен песен. От части е виновен той (Рали). Въпреки всичко има много силно участие. Това винаги го разказвам защото наистина е много емоционално, винаги, всеки път начинът по който се ражда една песен. Спомням си, че беше около три през нощта и аз ровех из компютъра да чуя различни идейки, които той си е записвал с китарата, да видим какво се случва, дали пък нещо ново няма да се появи, да ми проговори и в един момент чух точно първите акорди на интрото на “Jaded” вече с днешна дата. В моемнта в който интрото премина Рали явно се е отказал и беше спрял нататък да свири обаче на мен започна да ми се еди текста и вокалната линия в главата и му казах “Рали взимай китарата тук има хит. Това е следващото парче.” Рали: “Абе как ще взимам китарата три часа през нощта е.”
Рали: Много е различна работата по акустичния проект. Той е много по-интимен. Естествено позволява в три часа през нощта да свириш на китара, докато другия проект не го разрешава.
Светлана: Беше много емоционално, беше наистина готин момент. Та така се роди „Jaded”, в такива среднощни проби и свирене на главите на съседите.
Светлана: Това в момента е много важно парче и много се радвам, че с Джони Джоели го реализирахме и като видео. Искахме заедно с всички хора, които взеха участие да напомним на хората колко е важно да успеем да запазим в себе си ‘Мечтателя’ – човекът, който наистина не го е страх да е различен, не го е страх да опитва, да променя света, да върви напред, да се бори за свойте мечти.
Рали: Аз се занимавам с криейтива на групата, т.е. създавам основата, която Светлана след това по свой собствен начин украсява и моделира. Всъщност тя решава в каква посока да тръгне песента. В зависимост от това какво иска да каже с нея.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате в социалните мрежи: Facebook, Instagram, Tik Tok и Twitter. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни OnDemand на нашият сайт MM Player или в канала ни в YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *