Турнето на Intelligent Music Project продължава с участие на звездата Йордан Караджов

Турнето на Intelligent Music Project и звездата на Rainbow Рони Ромеро продължава със специалното участие на Йордан Караджов
Легендата на българския рок Йордан Караджов (Сигнал) ще бъде поредната изненада в състава на супергрупата Intelligent Music Project.

Той ще участва като специален гост на предстоящите концерти на групата в:

София – 18-ти септември – Sofia Live Club
Бургас – 19-ти Септември – Летен театър

Tова съобщи създателят, продуцентът и автор на музиката и текстовете нa Intelligent Music Project –  д-р Милен Врабевски.

Врабевски и Данчо Караджов

На сцената в двата града Йордан Караджов и едни от най-добрите музиканти в България ще изпълнят на живо своята съвместна песен „Приказка“, чиято първоначална версия се нарича “Fairytale” и е част от първия албум на д-р Врабевски – The Power Of Mind (2012 г.), където основен вокалист е Джон Лоутън.

„Бях написал парчето на английски и български език. Обадих се един ден на Данчо и го поканих да изпълни парчето за българската публиката.
Казах му, че има задачата да звучи по-добре от човека, от който се е учил – Джон Лоутън и той се справи брилянтно!“

спомня си д-р Mилен Врабевски.

Освен емоционалното изпълнение на Йордан Караджов, присъстващите на концертите в София и Бургас ще чуят и голяма част от песните от последните два албума на Intelligent Music Project (Sorcery Inside и Life Motion).

Intelligent music project on stage

Те ще бъдат изпълнени от звездата на RainbowРони Ромеро, както и Боби Косатката, Стоян Янкулов-Стунджи, Бисер Иванов, Иво Стефанов, Ивайло Звездомиров, Славин Славчев, Лина Никол и Самуел Ефтимов.

Организаторите обещават грандиозно шоу и здрав рок, а концертите ще преминат под строг контрол и спазване на всички епидемиологични мерки.

 

Билети може да закупите в мрежата на Eventim.

Последвайте Intelligent Music Project:
Youtube
Facebook
Instagram

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *