VICTORIA записа видео към песента за Евровизия

Премиерата ще бъда на 7 март

VICTORIA записа видео към песента за Евровизия

Българската песен на Евровизия 2020 ще бъде представена на 7 март. Официалната премиера на песента и клипа ще бъде в ефира на БНТ. В работата по него се включи активно и самата Виктория, по чиято идея се реализира креативната концепция.

Клипът, с който Виктория ще представи България на Евровизия

Клипът е съвместен проект между музикалната компания Ligna Studios и продуцентската компания Four Elementz. За реализирането на видеото Виктория работи с режисьора и сценарист Виктория Караколева, както и с оператора Росен Савков, който е и продуцент на проекта от страна на продуцентската компания.

“Идеята на видеото е да потопим зрителите в емоцията на песента. Тя е много лична за мен. Историята, която разказваме, е за трудностите през, които всички преминаваме и силата да продължиш напред.”

Видеото е заснето в един кадър или така наречения “One shot” формат, като е използвана една от най-модерните камери в България. Операторът Росен Савков споделя, че екипът първо е измислил как ще реализира заснемането, а след това е разработена креативната концепция и хореографията.

“За мен е наистина голямо удоволствие и чест да работя с тази камера. Много малко хора в България са се докосвали до такава техника.”

Един от режисьорите, Виктория Караколева, е категорична, че ключовата роля на видеото към песента за Евровизия е да улови емоцията и стила на артиста.

“Заснемането в един кадър позволява на зрителя да се чувства свързан и съпричастен с Виктория през цялото време. Чрез липсата на монтаж зрителите ще почувстват докрай емоцията, която тя влага в песента. Клипът показва нейния вътрешен свят. Едно условно пространство, което ние визуализираме с природни и стихийни елементи, като правим аналогии с нейното вътрешно състояние.”

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ, NET 1 и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *