България се завръща на Евровизия представена от VICTORIA

България се завръща на Евровизия представена от VICTORIA | MMTV
Виктория Георгиева – VICTORIA ще бъде българският представител на Евровизия 2020 в Ротердам, Холандия

Младата певица е 13-ят български участник в музикалния конкурс.

Името ѝ беше официално обявено днес на специална пресконференция от БНТ и партньорите им в проекта от Ligna Group.

VICTORIA е различна!

Веднага след пресконференцията поговорих с Виктория.

Освен ангелския си глас тя е и много красиво момиче с впечатляващ стил. Когато влезе в стаята определено привлича погледите, но не по обичайния за нейните връстнички и колежки начин – дълбоко деколте и къса пола. Тя респектира с поведението си и лаконичния си начин на изразяване. Всъщност нейният начин да говори и общува е пеенето. Тя живее в света на музиката.

Виктория е само на 22 години се отличава със специфичния си глас и изграден музикален стил.
Виктория Георгиева – VICTORIA

Виктория е само на 22 години се отличава със специфичния си глас и изграден музикален стил.

Най-новият ѝ хит “I Wanna Know” беше представен в края на юни и се оказа трамплин към първия ѝ договор за международно разпространение. Той бе подписан през септември с британската компания Ostereo.

“Много съм развълнувана, че получавам шанс да представя страната. Няма по-голяма чест за един артист! За мен това участие е преди всичко огромна отговорност и привилегия, защото музикатa е начин да изразя себе си и това, в което вярвам.”

Виктория Георгиева започва да се занимава с музикa на 12 годишна възраст. Когато е на 17 години пленява журито на музикалното състезание X Factor 2015. Тя изпълнява песента на Adele – “One and only” и вдига публиката на крака.

”Явявам се всяка година откакто съществува формата. Това е 4-ят път. Дори не мога да си представя, че мога да спечеля и да бъда звезда.”

Е, Виктория, когато фактите говорят, и боговете мълчат!

Очаква се българската песен на Евровизия да бъде представена в началото на месец март 2020 година, като успоредно с това се работи и по първия самостоятелен албум на VICTORIA, който се планира да излезе веднага след края на конкурса.

Евровизия 2020 ще се проведе на 12, 14 и 16 май и ще се излъчва на живо по БНТ1

Припомняме, че тази година (2019) страната ни не участва в конкурса. За последно на Евровизия под флага на България излезе група Equinox”, заемайки 14-то място с песента “Bones” през 2018 година. Година по-рано Кристиан Костов едва не доведе Евровизия в България с рекордното 2-ро място с песента “Beautiful Mess”. През 2016 г. Поли Генова се класира четвърта с парчето “If love was a crime”.

Страната ни ще бъде представена от ангелския глас на VICTORIA. Ние пожелаваме успех и очакваме младата певица на финал.

Страната ни ще бъде представена от ангелския глас на VICTORIA. Ние пожелаваме успех и очакваме младата певица на финал.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *