Може би ти си „Идеалният кандидат“?

Може би ти си „Идеалният кандидат“?
Направи първите стъпки в своята кариера!

Първите стъпки в кариерата на всеки от нас са изключително важни. Те определят посоката ни на развитие и изграждат основите на нашия професионален път, но често се превръщат в огромно предизвикателство…

Всяка година десетки хиляди младежи започват или завършват висшето си образование и са изправени пред едно от най-важните решения в живота си – да открият подходящите за тях компании, в които да започнат стаж, да покажат потенциала си и да получат възможност за бъдещ постоянен трудов ангажимент.

Идеалният кандидат е проект на Dir.bg, чиято основна цел е да улесни процеса на търсене и предлагане на стаж, в който трайно да се ангажира вниманието на компаниите на пазара на труда и търсещите първа изява учащи или завършващи висшето си образование младежи.

Ако търсиш мечтания стаж, ако искаш да направиш първите стъпки в своята кариера, направи го по иновативен начин:

–          Отговори на 22 свързани с теб въпроса

–          Запиши кратко видео и се представи на компаниите

–          Избери си компания и кандидатствай

Бъди готов със своя “HR Лексикон” и видео визитка, за да си пръв, когато се появи опция за мечтаната от теб компания и място за провеждане на стаж. Ние пък ще се погрижим да го открием и предложим на вниманието ти.

Може би ти си „Идеалният кандидат“?

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *