Спечели за 14 февруари подарък за двама от DUKA

Спечели за 14 февруари подарък за двама от DUKA

DUKA  и предаването ‘’Гозбата на България’’ по телевизия ММ онлайн, ви дават прекрасна възможност да зарадвате себе си и любимия човек с оригинален подарък, независимо какво ще празнувате, Трифон Зарезан или Свети Валентин.

След изключително активното участие на зрителите в съвместната ни коледна игра и спечеления подарък, сега продължаваме партньорството ни с DUKA с ново предизвикателство към вас. Нашият въпрос към вас този път е:

Вярно ли е, че DUKA е на повече от 100 години?

Трябва да отговорите на въпроса с коментар под поста за играта на Фейсбук страницата на телевизия ММ онлайн или на страницата на кулинарното риалити ‘’Гозбата на България’’

А какъв е подаръкът за един от вас?

Този път от DUKA са избрали нещо специално, изработено с любов и финес, точно като за празник!

Това е сервиз за двама, състоящ се от 6 части – две чаши, две купи и две чинии от новата им арт колекция DUKA JORDEN на обща стойност 143,40 лв.  Изработени са от качествена керамика с оригинален дизайн и топли тонове в бежово-кафявата гама. Имате идеална възможност да се сдобиете със скандинавски стил и уют във вашата кухня и да ги споделите с близък човек на 14 февруари.

Очакваме вашите отговори на една от посочените по-горе Фейсбук страници между 26 януари и 7 ми февруари.

Името на късметлията, отговорил правилно на въпроса, ще бъде изтеглено във Фейсбук на 8-ми февруари от 18.00ч.

Дерзайте и късмет!

Виж условията на играта “Коледна кухня на мечтите” тук.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате в социалните мрежи: FacebookInstagramTik Tok и Twitter. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни OnDemand на нашият сайт MM Player или в канала ни в YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *