Лиана и Милен “подобряват” рецептата на Елин Пелинчани

Лиана и Милен “подобряват” рецептата на Елин Пелинчани

Кой сготви по-добре джолан с туршия в Елин Пелин, вижте в ‘’Гозбата на България’’:

Епизод 7GozbataEp7

Епизод 8GozbataEp8

Кулинарните аматьори на свежото готварско риалити се сблъскаха челно с тежката артилерия опитни шопи, в лицето на домакините им Димитър Пиперков и Ивайло Симеонов.

Епизод 8 на ‘’Гозбата на България’’, посветен на кулинарните традиции в Елин Пелин, показа големите гостоприемни сърца на шопите, които отвориха домовете си и предоставиха нужните продукти за рецептата свинско джоланче с туршия. Лиана, единствената дама в тази кулинарна битка, безстрашно обикаляше улиците на Елин Пелин с ястреба Педро на рамо, придружена от стопанина на птицата и нейн водач из града Петър и колегата ѝ Милен. Полузамръзнали, но с продукти в ръце, те се върнаха на топличко, в къщата на кмета Ивайло Симеонов, за да сготвят техният вариант на шопския специалитет домашно джоланче с туршия.

Дали проявата на въобръжение в техния вариант на ястието ще им помогне или ще доведе до загуба ще разберете, ако гледате целия епизод на ‘’Гозбата на България’’.

Повече за предаването може да научите от сайта gozbatanabulgaria.bg.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате в социалните мрежи: FacebookInstagramTik Tok и Twitter. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни OnDemand на нашият сайт MM Player или в канала ни в YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *