Стартира конкурсът „Най-красивата абитуриентка“

Стартира конкурсът „Най-красивата абитуриентка“
Dir.bg осигурява страхотни награди, а звездното жури ще избере победителката

За 14-а година Dir.bg организира националния конкурс „Най-красива абитуриентка“. От 2006 г. насам във всяко негово издание се включват стотици момичета от цяла България, които споделят свои снимки от вълнуващата нощ, бележеща нов етап в живота им. Хиляди души следят надпреварата с повишен интерес, чийто имидж в медийното пространство е безупречен.

Сред младите дами, обвити в празнично настроение и цветна феерия, се търси онова момиче, надарено с естествена красота, очарование и неподправен стил.

Всички настоящи абитуриентки могат да се впуснат в това престижно предизвикателство, а за целта е необходимо да изпратят свои снимки от бала на фейсбук страницата  „Конкурс за Най-красива абитуриентка“. Срокът за участие е 23 юни 2021 г. до 14:00 часа.

Общо 20 участнички ще достигнат до големия финал.

Стартира конкурсът „Най-красивата абитуриентка“

Звездното жури, което ще избере победителката за 2021 г., е в състав телевизионната водеща и модел Никол Станкулова, златното момиче на художествената гимнастика Невяна Владинова, актьорът и телевизионнен водещ Иво Аръков и накрая, но не на последно място, носителката на титлата „Най-красива абитуриентка“ за 2019 г. – Нена Върбанова.

Как да се включите, прочетете тук .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *