Стартира конкурсът „Най-красива абитуриентка“ 2022

Стартира конкурсът „Най-красива абитуриентка“ 2022

Dir.bg отново осигурява невороятни награди, а звездното жури на DIR.BG ще избере победителката

За 15-а година Dir.bg ще проведе националния конкурс „Най-красива абитуриентка“. През годините са се включвали стотици момичета от цялата страна, които споделят снимките от незабравимата нощ, прекарана с класа си, преди да поемат по нелекия път на живота. Миналата година се включиха рекорден брой ученички – над 1200.

Момичето, което търсим сред кандидатките, завършващи тази година училище, е надарено с естествена красота, харизматично излъчване и забележителни качества. Dir.bg е подготвил страхотни награди както за победителката, така и за 20-те финалистки.

За да се включите, трябва да изпратите своите снимки от бала на фейсбук страницата „Конкурс за Най-красива абитуриентка“. Срокът за участие е 23 юни 2022 г. до 14:00 ч

И както по традиция, младите дами ще бъдат оценявани от уважавано и обичано жури, което ще  бъде в следния състав: прекрасната и харизматична телевизионна водеща  и синоптичка Натали Трифонова, младата надежда на българското кино Филип Буков – носител на наградата „Андрей Баташов и талантливата и утвърдена актрисата, която е изиграла не една или две роли – Радина Кърджилова, пленила публиката не само със своята игра, но и очарование. Разбира се, към тях ще се присъедини и победителката от последното издание на конкурса  – прекрасната Цветелина Джонова.

Как да участвате в конкурса, може да прочетете TУК.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате в социалните мрежи: FacebookInstagramTikTok и Twitter. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни OnDemand на нашият сайт MM Player или в канала ни в YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *