Група SEVI с ново видео и нов китарист

Група SEVI с ново видео и нов китарист
Българската банда SEVI готви премиера на втори сингъл от предстоящия си нов четвърти студиен албум.

Въпреки целия застой на музикалната сцена, свързан с ограниченията покрай Covid-19, групата успя да реализира голяма част от плановете си за изминалата година и се е отдаде на активна творческа дейност.

През 2020-та SEVI отпразнуваха 10-ти рожден ден с голям концерт и премиера на песента “Shattered”, която разкрива посоката на новите композиции, върху които бандата работи.

Песента зае 16-та позиция в класацията на 40-те най-излъчвани парчета в ефира на радио Z-Rock за 2020-та година и осигури на родната банда ротации зад граница и пробив в ефира на Шотландия (The Metal Grinder on Isles FM 103).

Преди седмица от SEVI обявиха,че вече са и в обновен състав и на 17-ти април ще ги видим на сцената на Sofia Live Club заедно с новото попълнение в екипа – китариста Александър Кирилов.

Той участва и в бенда, с който вокалистката Светлана Близнакова представи соловия си албум Tomorrowпрез миналата година и е познат на публиката от групите Etnotix и Vulgar Bulgar.

Неговите китари ще чуем и в дебютиращата композиция “Dark Knight”, която според групата носи енергията на вечната любов, която побеждава времето и пространството.

Микса и мастеринга са дело на италианския продуцент Марко Барусо, с който бандата реализира последните си два албума.

Билети ще могат да се закупят в деня на концерта на входа на клуба.

Facebook event: Вратите отварят в 20:00 ч, а началото на концерта ще бъде в 21:00 ч.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *