Фронт дамата на SEVI – Светлана Близнакова, представи дебютен албум и видео

sevi-svetlana-bliznakova-nov-album-video
В неделя 15-ти ноември в столичния SOFIA LIVE CLUB се състоя премиерата на дебютния солов албум на вокалистката на SEVI – Светлана Близнакова, озаглавен „Tomorrow”.

Фронт дамата представи 11 нови трака в различно звучене, в различен от типичния за нея ‘heavy имидж‘ и в компанията на още шест талантливи български музиканти: Мартин Профиров (П.И.Ф., Силует), Иван Попов (Тома), Рали Велинов (SEVI), Александър Кирилов (Etnotix, Vulgar Bulgar), Рози Лесидренска (Time Jugglers), Милена Генева (Вокализирай Това).

Въпреки слабата културна активност в столицата през последните месеци и ограничителните мерки, публиката запълни изцяло допустимите 30% от капацитета на залата и не позволи на музикантите да напуснат сцената преди заслужения бис!

Светлана на премиерата на новият албум и видео | Снимка: Виктория Вучева
Светлана Близнакова отправи послание към феновете, призовавайки ги да не губят вяра в утрешния ден и да бъдат по-свързани, напук на изолацията, в която се налага да живеем в последно време.

Вокалистката  благодари и на екипа, работил по албума: Рали Велинов, Александра Зернер, Петър Братанов, Симеон Славчев, Марин Мурлев, дизайнера Радостин Христов – Стин, фотографа Виктория Вучева и гостите от чужбина: Johnny Gioeli и Alberto Steri.

В края на концерта Светлана представи и първото видео от албума, към едноименната песен „Tomorrow”.

Клипът е заснет от Игнати Йорданов и на фона на мрачната 2020-та година, отправя позитивно послание с поглед в бъдещето. След прожекцията Антон Христов от Sugar DJs и DJUST закри вечерта с премиерно слушане на целия албум “Tomorrow”.

“Tomorrow” вече е достъпен за продажба на физически носител, a след броени дни ще може да бъде намерен и в онлайн платформите за музика.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *