Светлана Близнакова и Johnny Gioeli с нов сингъл

Светлана Близнакова и Johnny Gioeli с нов сингъл
Песента е част от соловия проект на вокалистката на SEVI

Само няколко дни след като група SEVI изненада феновете с нова песен (“Dark Knight”), вокалистката Светлана Близнакова е готова и с втори сингъл от соловия си албум Tomorrow”. Парчето е с провокативното заглавие Jaded, в дует с известния американски изпълнител Johnny Gioeli (Hardline, Axel Rudi Pell).

Песента вече е позната на публиката като акустичен трак от дебютната тава на фронт дамата на SEVI, а на 21-ви май в столичния бар “Rock n Rolla”, феновете ще имат възможността да я чуят в нов – пълен аранжимент, подкрепена с видео и в пълнокръвна дуетна версия с красивия глас на Johnny Gioeli. Преди официалното представяне, Светлана Близнакова повдигна завесата и разкри, че двамата вокалисти са решили да заложат на социалното послание в клипа. Идеята е да напомнят, че не бива да се страхуваме да мечтаем, защото всеки един от нас би могъл да бъде промяната, която иска да види.

„Смелост! От това имаме нужда в днешно време, и вярваме, че тя ще ни помогне да сбъднем и най-невероятните си копнежи. Просто не трябва да се отказваме!“, призовават вокалистите.

Jadedе трета съвместна песен на Johnny Gioeli и SEVI. Един от най – добрите мъжки рок гласове ще вземе участие в трак от предстоящия четвърти албум на групата (очаква се премиера и официално видео тази есен), а с вокалистката Светлана Близнакова създадоха още една съвместна творба (“Song of Hope”), реализирана изцяло в условия на изолация и представена по време на първата вълна от Covid-19.

Соловият албум Tomorrow на Светлана, който бе представен през ноември миналата година, беше високо оценен и зад граница и вече се разпространява от италианската компания IRD. Вокалистката споделя, че работи и по подготовката на втори индивидуален албум.

По време на премиерата на Jadedв софийския бар Rock n Rolla”, на 21.05.2021г.  на сцената Светлана ще бъде в компанията на Мартин Профиров (P.I.F), Рали Велинов (SEVI), Александър Кирилов (SEVI) и Милена Генева (Вокализирай Това).

Повече за събитието вижте ТУК

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *