Dua Lipa с ново видео, а Mark Zuckerberg – доктор

Dua Lipa с ново видео

Преди дни Dua Lipa ни зарадва с ново видео към последния си сингъл “Lost In Your Light”. В него участва Miguel. Клипът е заснет в Ел Ей от Henry Scholfield. 2017-та е изключително успешна за младата лондончанка. Три сингъла в топ 15 на Обединеното кралство и предстоящо турне с 20 концерта в 9 държави.

Никак не е зле, нали?

Mark Zuckerberg с диплома

Създателят на най-разпространената социална мрежа Facebook – Марк Зукърбърг се дипломира.

А защо чак сега разказва самият той. Милиардерът сподели снимка, на която е с родителите си, а под нея е написал „Мамо, казвах ти, че ще се върна и ще се дипломирам“. Коментарът е във връзка с решението на Зукърбърг да напусне Харвард през 2004-та, за да се посвети на развитието на Facebook. След като изпълни задачата си и пожъна огромен успех със социалната мрежа, той отново се завърна в престижния университет, за да завърши започнатото – а именно докторантура по право.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *