Dua Lipa с дебютен албум. Mark Zuckerberg – доктор???

Dua Lipa с дебютен албум. Mark Zuckerberg - доктор??? MMTV Online...

Dua Lipa с ново видео и дебютен албум

Преди дни Дуа Липа ни зарадва с ново видео към последния си сингъл “Lost In Your Light”. В него участва Мигел. Клипът е заснет в Ел Ей от Хенри Счолфиелд. Тези от вас, които предварително поръчат едноименния ѝ дебютен албум, ще имат подарък и този сингъл. Той ще излезе на 2-ри юли. 2017 е изключително успешна за младата лондончанка.

Три сингъла в Топ 15 на Обединеното кралство и предстоящо турне с 20 концерта в 9 държави. Никак не е зле нали?

miguel-dua-lipa-lost-in-your-light.jpg

Mark Zuckerberg се дипломира

Създателят на най-разпространената социална мрежа Facebook – Марк Зукърбърг се дипломира. А защо чак сега? Разказва самият той.

Милиардерът сподели снимка, на която е с родителите си, а под нея е написал „Мамо, казвах ти, че ще се върна и ще се дипломирам“. Коментарът е във връзка с решението на Зукърбърг да напусне Харвард през 2004-та, за да се посвети на развитието на Facebook. След като изпълни задачата си и пожъна огромен успех със социалната мрежа, той отново се завърна в престижния университет, за да завърши започнатото – а именно докторантура по право.

mark-zuckerberg-harvard-degree-052517.jpg

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *