Бившето училище на George Michael слага паметна плоча с неговото име

BELAU с първи концерт у нас

В памет на George Michael

Бившето училище на George Michael му оказа огромна чест, слагайки паметна плоча с неговото име на входа на сградата. Директорът на училището Джеръми Търнър споделя радостта си и казва, че плочата ще бъде вдъхновение за учениците. За организаторът на цялостната идея пък това е истинска сбъдната мечта. Нека си припомним една от най-хубавите песни на Джордж Майкъл.

BELAU с първи концерт у нас

По-малко от седмица остава до първия концерт у нас на унгарската група BELAU.

На 27-ми април в Mixtape 5 феновете на chillwave музиката ще се насладят на онова, което бандата е подготвила. BELAU стартират като група в края на 2015-та година, а дебютният им сингъл “Island of Primisе” постига огромен успех. С излизането на първия им албум, бандата стартира турне в над 40 града. Миналата година BELAU участват в редица европейски фестивали, а на 270ми април стигат и до нас. Билети можете да закупите от bilet.bg на цена от 10 лева.

“Четирима господа пеят джаз”

На 3-ти май ще имаме удоволствието да се насладим на концерта “Четирима господа пеят джаз”.

На сцената на Sofia Live Club се качват Орлин Павлов, Свилен Ноев, Стефан Вълдобрев и Павел Терзийски, които получават покана за този специален проект от Пловдив Джаз Фест. Билети можете да закупите предварително от Ивентим или на място в деня на концерта.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *