Ванеса се качи на модния подиум, а James Hetfield слиза от музикалната сцена!

Vivienne Westwood написа биографична книга в сътрудничество в Ian Kelly.

James Hetfield слиза от музикалната сцена!

Фенове на Metallica, имам новини за вас. Фронтменът на легандарната хеви метъл група James Hetfield слиза за малко от сцената. Той отива на снимачната площадка на биографичния филм за серийния убиец Тед Бънди. Това ще бъде първата му поява във филм, а ролята, която ще изиграе е на патрулиращия полицай Боб Хейуърд. И съвсем символично, сцената ще представи първият арест на серийния убиец, след като колата му е спряна за рутинна проверка. Режисьорът на филма Джо Бърлинджър споделя вълнението си, че фронтменът на Металика се е съгласил да участва и с умиление си спомня, за стотиците часове, прекарани зад сцената с бандата и “харизматичния музикант”, както той самия нарича Джеймс Хедфийлд. Снимките на филма вече са започнали в Ковингтън, щата Кентъки, а докъде ще стигнат и кога ще излезе филмът, все още не знаем.

Vivienne Westwood написа биографична книга в сътрудничество в Ian Kelly

За къде е един музикален артист без модерни дрешки на гърба си? А кой се грижи за това по-добре от всеки друг? Vivienne Westwood. 76-годишната гранддама на британската мода не само няма намерение да намали темповете, а точно обратното. Наред с всички ексцентрични неща в нейния некратък живот се нарежда и автобиографичната ѝ книга, написана в сътрудничество с Ian Kelly. Самият Кели нарича периода, прекаран с Вивиан “моята вълшебна бляскава година”. А ние можем да научим какво ѝ е толкова специалното на тази книга на 15-ти февруари от 19:30 часа в клуб Корсо. Освен представянето ѝ, на събитието ще има много изненади, заради които си заслужава да се отиде. Ще загатна само малко – професионални коафьори, вино и….. още нещо.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *