James Hetfield влезе в клиника за лечение на зависимост

James Hetfield влезе в клиника за лечение на зависимост | MMTV
METALLICA съобщиха, че James Hetfield отново е влязъл в клиника за лечение на зависимост

От групата разпространиха съобщение, в което се казва, че съоснователя и фронтмен на Metallica е постъпил в клиника за лечение на зависимост поради, което се налага отмяна на предстоящото турнето в Австралия и Нова Зеландия.

Съобщение от Ларс, Кърк и Роб:

Искрено съжаляваме да уведомим нашите фенове и приятели, че се налага да отложим предстоящото си турне в Австралия и Нова Зеландия.

Както повечето от вас вероятно знаят, нашият брат Джеймс се бори с пристрастяване от много години. Сега, за съжаление той отново трябваше да влезе в програма за лечение, за да работи върху възстановяването си.

Ние напълно възнамеряваме да поемем към вашата част на света веднага щом здравето и разписанието позволяват. Ще ви уведомим веднага щом можем. За пореден път сме разстроени, че причиняваме неудобство на толкова много от вас, особено на нашите най-лоялни фенове, които изминават големи разстояния, за да изживеят нашите концерти.

Оценяваме вашето разбиране и подкрепа за Джеймс и както винаги ви благодарим, че сте част от нашето семейство – Metallica.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *