40 години от смъртта на Краля…. на Rock & Roll де!

Кралят на Rock & Roll-а Elvis Presley е жив?

На 16-ти август се навършват 40 години от смъртта на краля на Rock & Roll, Elvis Presley, който си отиде едва на 42. Всяка година в имението му Грейсленд, Мемфис, се стичат милиони фенове от цял свят, за да участват в честванията. Тази година те ще завършат с голям концерт на най-добрите двойници на Елвис. И съвсем възможно е той отново да оглави световните класации. На 11-ти август излезе юбилейния му албум с 50-те най-големи негови хита. Само ще напомня, че Елвис Пресли е продал над един милиард копия и музиката му все още привлича фенове от всички възрасти. Сигурно сте чули за конспиративната теория, че Краля е още жив. Според нея той си кара старините някъде в Южна Америка? Как ви звучи?

Остава стават на 25 години

На 31-ви август група Остава ще отбележи цели 25 години на сцената с голям концерт в Маймунарника. Пригответе се да чуете всичките им хитове, преговорите текстовете и елате да пеем заедно.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *