Навън времето е “Тревата синее, птичките лаят”….

Първа пролет... ама в зимен режим!

Funk and Soul Show

Battle of The Grooves ви очаква на 24-ти март в София Лайв Клуб. Почитателите на фънк и соул музиката ще чуят изпълненията на Koka Mass Jazz и Funky Miracle. Концертът започва точно в 23:00 часа, а краят му не се вижда. Билети можете да закупите от Ивентим или на място, като цената им е само 15 лева. Хайде, запазвайте места! И да разказвате после!

R&B Secrets

За втора поредна година феновете на R&B и Soul музиката ще имат възможността да прекарат една незабравима вечер с R&B Secrets. Музикалният форум ще запази оригиналния си репертоар за своите миналогодишни почитатели. За онези, които за първи път ще го посетят, са подготвили много нови парчета. Тази вечер сцената на София Лайв Клуб ще събере на едно място български певци и музиканти, които ще ви разкрият тайните на R&B и Soul музиката от 90-те до днес. Бързайте, защото местата са малко, а билетите се продават като топъл хляб!

R&B партито тази вечер е едно и ще мине…., но при нас такова има всеки ден. Гледайте Hip Hop и R&B от 17:00 ч. до 18:00 ч. онлайн по mmtvmusic.com и вие, които сте срещу телевизорите, на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV. 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *