1 000 000 долара дарение? Браво, Drake!

Gravity Co с втори изцяло разпродаден концерт в Терминал 1.

Какво бихте направили с 1 000 000 доалра?

За вас не знам, но знам обаче какво ще направи Drake с такава сума – ще ги дари.

Или поне така изглежда във видеото към новата му песен ‘God’s Plan’. Бюджетът за клипа е бил близо 997 хиляди долара и всички те отиват за дарение. Чек за 50 хиляди за стипендия в университет в Маями, още толкова за младежки център, 20 хиляди за пожарна служба и 10 хиляди за музикална школа. До тук с чековете, продължаваме с пачки с хиляди долари на случайни минувачи по улиците. Автомобили за семейства, които не могат да си позволят кола и покриване на всички сметки за покупки в супермаркет. И с това трябва да сме покрили цяла сума от почти милион долара. Естествено, не закъсняха и реакциите на хора, които се съмняват в чистите намерения на рапъра. Те смятат, че всичко е просто преструвка за пред камерата. Споделете какво мислите и вие в нашата фейсбук страница, а ние ще ви черпим с по едно яко парче от плейлиста ни.

Тази вечер в столичния клуб Терминал 1 електро-инди групата Gravity Co забиват втория си, напълно разпродаден концерт

Gravity Co имат специално място в историята на музикална телевизия ММ.

Те дори бяха обявени за Група на десетилетието на юбилейните наградите на медията през 2008-ма година. Именно от ефира на ММ започва и възхода на групата. Създадена в София през 2001-ва, като проект за музиката към компютърната игра Trans. Модерно електронно звучене, инди рок и перфекния английски на емблематичния вокал Явор Захариев веднага правят впечатление на фенове и музикални специалисти. Бързо бандата се превръща във феномен на родната сцена. Не всичко е цветя и рози по пътя на момчетата от Gravity Co, но огромният интерес към концертните им изяви сега показва, че изобщо не са забравени. По-скоро завръщането им е дълго очаквано. Зорко ще следим за вас какво им се случва.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *