Спечели 4 бутилки вино от Гозбата на България

Спечели 4 бутилки вино от Гозбата на България

Спечели 4 бутилки вино от Гозбата на България в новата ни Фейсбук игра.

Благодарим ви, че сте много активни и подкрепяте това, което правим заедно с нашите партньори. Тези от вас, които са гледали епизод 5 на кулинарното риалити ‘’Гозбата на България’’, което се излъчва всяка сряда от 21 ч. по телевизия ММ онлайн, няма да се затруднят с отговора.

‘’Гозбата на България’’ и семейство Далакови предоставят на един от вас възможност да спечели 4 бутилки вино. За да се насладите на хубаво вино с близките си хора, трябва да отговорите правилно на следния въпрос:

Как се казва бутиковата им изба в село Змейово, област Стара Загора?

Необходимо е да харесате страницата и да отговорите на въпроса с коментар под поста за играта на Фейсбук страницата на телевизия ММ онлайн или на страницата на кулинарното риалити ‘’Гозбата на България’’.

dalakov wine selection
Ето за какво ще играете:

1 бутилка бяло вино Sauvignon Blanc, реколта 2021

1 бутилка розе Маракеш

1 бутилка чрвено вино #dalakov

1 бутилка червено вино от Сира и Мерло

Очакваме вашите отговори на една от посочените по-горе Фейсбук страници между 21-25 февруари включително.

Името на късметлията, който ще спечели 4 бутилки вино, производство на семейство Далакови, ще бъде изтеглено и обявено във Фейсбук в 18 ч. на 25 февруари 2022 г.

Дерзайте и късмет!

Виж условията на играта “Спечели 4 бутилки вино” тук.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате в социалните мрежи: FacebookInstagramTik Tok и Twitter. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни OnDemand на нашият сайт MM Player или в канала ни в YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *