Китариста на Slayer заразен с коронавирус

Китариста на Slayer заразен с коронавирус | MMTV
Китариста на Slayer и Exodus, Gary Holt е дал положителна проба за коронавирус

Гари Холт, който официално се присъедини към Slayer през 2013 г. по-рано обяви, че ще се тества за коронавирус на 20-ти март. Той се е решил на теста след като от 18-ти март се е почувствал “средно зле”. Във вече изтрития пост в Instagram, Холт обяви, че след 11 дневно изчакване на резултатите от теста той е дал положителна проба. Той допълни, че докато е чакал да излезе теста симптомите му значително са намалели. Тестът на неговата съпруга е отрицателен.

Пред blabbermouth Gary Holt споделя:

„Измина доста време от както почивствах първите симптоми така, че официално ми е позволено да правя единственото, което ми е позволено, например да си купя хранителни продукти!. Чувствам се отлично, успях да премина през по-трудните моменти и сега се чувствам на 100 здрав. Благодаря на всички, които ни пожелаха здраве. Сега е време да започна работа върху някои нови рифове за Exodus, докато все още съм затворен в къщи!“

Преди да даде положителна проба за COVID-19, Холт беше на европейско турне с Testament и Death Angel. След края на турнето няколко члена на групите са дали положителни проби за коронавирус.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *