Телевизия ММ солидарна с европейските медии за излъчване на песента ‘You’ll never walk alone’

Телевизия ММ солидарна с европейските медии за излъчване на песента 'You’ll never walk alone'

Телевизия ММ се включва в инициативата за солидарност с европейските медии и подкрепя идеята на холандския радиоводещ Sander Hoogendoorn от радио 3FM, който споделя, че песента е за всички медици, за хората, които са болни от коронавирус и за тези, които са изолирани в домовете си.

‘’You’ll never walk alone’’ е създадена през 1963 г. и се е превърнала в химн на футболния отбор Ливърпул и е популярна сред запалянковците от цял свят

‘’You’ll never walk alone’’ е създадена през 1963 г. и се е превърнала в химн на футболния отбор Ливърпул и е популярна сред запалянковците от цял свят. Вече два петъка тя бе излъчвана едновременно по стотици радиостанции, телевизии и интернет сайтове из цяла Европа като знак за единство в изключителната ситуация, в която се намираме заради пандемията от коронавирус.

Фенове на Ливърпул пеят химна на отбора You'll never walk alone'
Фенове на Ливърпул пеят химна на отбора You’ll never walk alone’

Вижте как различни европейски медии реагираха на кампанията:

Гледайте я точно в 9.45 ч. българско време (8.45 CET) този петък, 3 април, и по телевизия ММ.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *