Коронавирус пародия на Bohemian Rhapsody

Коронавирус пародия на Bohemian Rhapsody | MMTV
Коронавирус пародия на Bohemian Rhapsody превзе Youtube

Музикантът Adrian Grimes преработи легендарната рок опера на Queen от 1975 г. като за 10 дни има над 3,9 милиона гледания.

Разбире се има и недоволни от текста заради, което Adrian сподели:

“Имаше няколко коментара, които казваха, че текста е “безвкусен”. Искам да споделя, че разбирам защо тези хора мислят така. Съпругата ми работи в сферата на здравеопазването и имаме две малки деца така, че напълно осъзнавам как този вирус може да повлияе на семейството ми. Всеки ден когато жена ми отиде на работа се надявам, че това ще е още един “бонус” ден преди вълната да ни залее. Не ми се налага да я поставям под карантина или да я спирам да прегръща децата.

Въпреки това се надявам ако обстоятелставата се променят да мога да запазя чувството си за хумор. Много хора, които вече са засегнати от коронавируса ми споделиха, че оценяват хумора в песента. Благодаря ви за разбирането в тези бязпрецедентни времена.”

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *