От другата страна с Unforgettable

От другата страна с Unforgettable | MMTV Online

Животът поднася на всеки различно блюдо храна…

Когато си красива, млада и успяла в кариерата жена, имаш пред себе си всички предпоставки да бъдеш уверена и устремено да водиш зашеметяващ живот, изпълнен със състезаващи се за сърцето ти съвременни рицари, безброй чаши скъпо шампанско и интересни приключения. Погледнато отстрани Джулия е всичко това. Но зад изящните ѝ очи се крие тайна, споделена само с най-близката ѝ приятелка Али.

В предишна връзка тя е станала жертва на домашно насилие. Майкъл Варгас е нейният зловещ кошмар от миналото. Той не ѝ дава и миг спокойствие, дори сега, когато Джулия е на прага на нов живот с Дейвид. Твърдо решена да се пребори с демоните си, тя заживява с него в прекрасния му дом и с чудесната му дъщеря, но бързо разбира, че щастието за нея няма да дойде даром, а ще трябва да се пребори за него със зъби и нокти.

Така е и в реалния живот. Имаш някакъв път и трябва да го извървиш. Хубав – лош, справедлив – несправедлив; лек – тежък, безметежен – тягостен… Върви по него, учи уроците си, приемай нещата, променяй и преборвай това, което можеш и не ти харесва, но не губи вяра. Такова, бих казала, е и посланието на “Unforgettable“. Животът поднася на всеки различно блюдо храна – за едни предлага сладки ягоди, скрити под по френски надиплена пухкаво-бяла сметана, за други – пиле в сладко-кисел сос, а за трети – къшей сух хляб. Вземи твоя дял и опитай да направиш от него нещо по-добро. Може да е трудно, може да е тежко, но не се предавай. Вярвай с чисто сърце и трезва мисъл, че ще се справиш и успееш.

Unforgettable е много сполучлива драма/трилър

Напрежението е надграждащо във всяка следваща сцена, както се случва в добрите рецепти за хубав трилър. Развоят на действието е донякъде предвидим, но това не разваля ефекта от случването му. Тук-там в сцените се крие по някоя изненада, която придава вкус на пикантна наслада.

Превъплъщенията на Росарио Даусън и Катрин Хейгл са блестящи. Те са черното и бялото в пряк и преносен смисъл, изтъкали с актьорска игра поглъщащи образи – решителни, нежни, пресметливи, изплашени, престъпно-коварни, обичливо-крехки. Джулия и Теса ще ни въвлекат в техния свят, за да съпреживеем куп емоции, стигайки до края на филма. А той не само, че не разочарова, обагрен в кървав отенък, а тъкмо напротив – с един последен акорд ще ни накара да се усмихнем, потръпвайки, миг преди да тръгнат финалните надписи.

По статията работи: Смиляна Цонева-Ойлер

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *