Dr. Feelgroove лекува стреса с хубава музика

На 11 октомври в софийския клуб MICRO един от най-утвърдените български DJ ви кани на парти с музика, която ще ви напълни душата и ще ви накара да танцувате

Dr. Feelgroove лекува стреса с хубава музика | MMTV
Dr. Feelgroove е едно от най-разпознаваемите имена на клубната сцена в България

Той е първият DJ в България, използващ роторен пулт urei 1620, който е икона на клубната музика през 70-80-те. Днес с такъв работят легендите на DJ сцената Louie Vega, David Morales, Dimitri from Paris и др.

Повече от 10 години Dr. Feelgroove води авторското си предаване “LET’s BE CLOSE” по радио NOVA.

Повече от 10 години Dr. Feelgroove води авторското си предаване "LET’s BE CLOSE" по радио NOVA.
Photo by Georgi Stoilov

Очакваните с нетърпение от слушателите 60 минути отлична селекция от фънк, джаз, соулфул и ню диско, са се превърнали в институция за феновете на истинската хаус музика. Тя се отличава с използването на живи инструменти, щрайхове, пиана, тромпети, перкуси, вокали и др.

На 11 октомври от 23:00 ч. в стилната обстановка на набиращия популярност столичен клуб MICRO, Dr. Feelgroove ще ви поднесе здравословна порция хубава музика в изпълнение на едни от най-добрите световни музиканти като Purple Disco Machine, Joey Negro, Jamie Lewis, Bob Sinclar, Louie Vega и др. В пълен релакс ще ви потопят и специално подбрани версии на композиции на Chaka Khan, Whitney Houston, Incognito, Candi Staton, Jocelyn Brown, Patti Labelle, Herbie Hancock, Cerrone и др.

Dr. Feelgroove има специално отношение към публиката
Photo by Ivo Hristov

Dr. Feelgroove има специално отношение към публиката и уважението си към нея той изразява като набляга изцяло на качественото звучене и създаването на подканваща към пълноценно усещане на музиката атмосфера. На неговите партита хората могат да танцуват, разговарят или просто да се наслаждават на музиката.

Специален гост на партито на 11 октомври в клуб MICRO ще бъде друго изявено име от българската музикална сцена DJ Ilko, част от популярната фънки банда “Tri O Five“.

Специален гост на партито на 11 октомври в клуб MICRO ще бъде друго изявено име от българската музикална сцена DJ Ilko, част от популярната фънки банда "Tri O Five".

Той започва своята кариера като DJ в началото на 90те години и е резидент DJ на култовите клубове Ялта, Спартакус, Червило, Мascara и Cubo. DJ Ilko e продуцент и ремиксатор повече от десетилетие, един от малкото БГ диджеи, изявяващи се извън страната. Той умело комбинира елегантния Funk, Afrobeat и Disco саунд с Deep, Soulful house.

Партито на Dr. Feelgroove се осъществява в партньорство с телевизия ММ, радио NOVA и MMixer, единственото предаване за електронна музика в българския телевизионен ефир

Dr. Feelgroove – първият гост в новия сезон на MMixer

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *