Party At Home с Mr. Belt & Wezol

Party At Home: Mr. Belt & Wezol | MMTV Online

Изминаха два месеца от началото на извънредното положение. В опитите да останем продуктивни, забравихме как да се наслаждаваме на живота в комфорта на своите домове. Ако за момент забравим за всички любими отменени партита и фестивали, все още може да се отдадем и любуваме на супер яка музика. Благодарение на диджеи от цял свят, снимали сетовете си на необичайни локации, можем да се насладим не само на хубава музика, но и да попътуваме макар и виртуално.

В тази поредица ще ви представим големи имена в музикалната индустрия и техните сетове, които дори и за час, ни връщат към готините парти моменти

Днес любимците ми Mr. Belt и Wezol ще повдигнат нашето настроение не само с яки парчета, но и с цяло стадо лами.

Днес любимците ми Mr. Belt и Wezol ще повдигнат нашето настроение не само с яки парчета, но и с цяло стадо лами.

Свежата музика на двамата нидерландци и готината локация са рецепта за добре прекарано време през тези мрачни седмици. Направете си чаша чай и се насладете на парчета като ‘That Girl’ и ‘Just Another Face’.

#PartyAtHome #mmixer

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *