OPERA OPEN – „Една нощ в операта с музиката на QUEEN” в Пловдив

OPERA OPEN - „Една нощ в операта с музиката на QUEEN” в Пловдив

Фестивалът OPERA OPEN на Античния театър в Пловдив ви кани на незабравима вечер с 20 от най-известните песни на легендарната британската група, изпълнени от познати лица от българската поп и рок сцена заедно със Симфоничния оркестър и Хора на Държавна опера – Пловдив!

В спектакъла на 14 август от 20,30 ч., участват Славин Славчев, Дони, Венко Поромански, Славчо Николов, Михайл Шишков – син и Вера Гиргинова и Оркестър и Хор на Опера Пловдив под диригентството на Константин Добройков. По традиция август е месецът на OPERA OPEN Light с програма „Мюзикъл и Рок“.

Програмата включва и премиера на мюзикъла от Бродуей „Семейство Адамс“ на 18 август. Романтичната черна комедия с героите от прочутата филмова поредица е под режисурата на Петър Одаджиев и диригентската палка на Вилиана Вълчева с познати на публиката солисти като Керана, Милица Гладнишка, Евгений Арабаджиев, Цвети Пеняшки и др. Държавна опера – Пловдив представи в рамките на десетото издание на фестивала OPERA OPEN хитовата творба „Исус Христос Суперзвезда“ с две представления.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате в социалните мрежи: FacebookInstagramTikTok и Twitter. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни OnDemand на нашият сайт MM Player или в канала ни в YouTube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *