Brian May създаде модна линия сутиени

Защото... защо не?!

Brian May създаде модна линия сутиени

Това, че си знаменитост не означава, че трябва да имаш модна линия или бранд. Понякога са нужни редица качества, за да управляваш успешно собствена линия, а друг път всичко е въпрос на късмет. При звездите се наблюдава една тенденция – “Щом съм богат и известен защо да не стана още повече?!”.

Признавам, че има и много истории, които са пример за успеха. Такива са Виктория Бекъм, Стела Маккартни, Риана и др, но следващата определено ме изненада.

Китаристът на Queen Brian May ни остави с пръст в уста. Това беше повече от неочаквано – May създаде модна линия дамски сутиени. Brian May пусна в продажба спортен сутиен, украсен с колекцията му от китари. Бельото е налично в 5 размера, струва 35 лири и може да бъде купено от официалния сайт на музиканта. 72-годишният китарист е създал и модна серия от клинове за почитателките си.

Brian May създаде модна линия сутиени

Китаристът вече има тениски и елече със същия принт, като елечето е унисекс, за да могат да го носят всички фенове на Мей.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ, NET 1 и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *