EXIT 2019 счупи рекорда по посещаемост

EXIT 2019 счупи рекорда по посещаемост | MMTV
На 4 ти юли 56 000 души посетиха първия ден на престижния музикален фестивал в съседна Сърбия, за да чуят техни рок величества The Cure, следвани от цяла плеяда звездни участници

На 4 ти юли 56 000 души посетиха първия ден на престижния музикален фестивал в съседна Сърбия, за да чуят техни рок величества The Cure, следвани от цяла плеяда звездни участнициМалко преди 21:00 ч. рекорден брой от 56 000 фена от цяла Европа се събраха пред Главната сцена на фестивала EXIT, за да видят концерта на любимците си от легендарната английска банда.

Малко преди 21:00 ч. рекорден брой от 56 000 фена от цяла Европа се събраха пред Главната сцена на фестивала EXIT, за да видят концерта на любимците си от легендарната английска банда.Въпреки проливния дъжд многохилядната публика не спря да пее и танцува на музиката им. Преди тях  подгряха англичаните от експерименталната рок група от Шефийлд 65daysofstatic.

Интересен факт е, че The Cure сами са се обърнали към организаторите на фестивала, за да изразят желанието си да свирят за първи път пред сръбската публика и то точно на EXIT.

Oфициалната церемония, която започна малко след полунощ бе посветена на основното послание на EXIT тази година Мир на Земята, Мир със Земята, като призив за опазване на планетата

Oфициалната церемония, която започна малко след полунощ бе посветена на основното послание на EXIT тази година Мир на Земята, Мир със Земята, като призив за опазване на планетатаПо същото време на култовата DANCE Arena, своят сет представи най-известната жена DJ в света, германката Monika Kruse.

По същото време на култовата DANCE Arena, своят сет представи най-известната жена DJ в света, германката Monika KruseПреди това обаче тя даде ексклузивно за България интервю на водещия на предаването MMixer по телевизия ММ Павел Бочев. Част от него и най-интересното от първия ден на фестивала може да видите тук.

Фестивалната нощ продължи до 8 сутринта със сетове на белгийския DJ Felix De Laet, познат с артистичното си име Lost Frequencies на Главната сцена и на Maceo Plex, The Selecter и DJ Кралят Carl Cox. България бе представена на FM Stage със сет на Mr.K от радио Нова.

Днес, 5 юли, за радост на меломаните от цял свят, продължават музикалните вълщебства на EXIT 2019 в Петроварадинската крепост в Нови Сад, Сърбия

Днес, 5 юли, за радост на меломаните от цял свят, продължават музикалните вълщебства на EXIT 2019 в Петроварадинската крепост в Нови Сад, СърбияНадяваме се на хубаво време днес, за да се насладим максимално на изпълненията на най-добрите неща на Pantera по време на концерта на бившия им вокал Phil Anselmo и групата му The Illegals. Другите хедлайнери днес са The Chainsmokers, Chace and Satus, Paul Kalkbrenner и Boris Brejcha.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *