Party at Home с Paul Oakenfold и Carl Cox 

Party at Home с Paul Oakenfold и Carl Cox | MMTV

Изминаха два месеца от началото на извънредното положение. В опитите да останем продуктивни, забравихме как да се наслаждаваме на живота в комфорта на своите домове. Ако за момент забравим за всички любими отменени партита и фестивали, все още може да се отдадем и любуваме на супер яка музика. Благодарение на диджеи от цял свят, снимали сетовете си на необичайни локации, можем да се насладим не само на хубава музика, но и да попътуваме макар и виртуално.

В тази поредица ще ви представим големи имена в музикалната индустрия и техните сетове, които дори и за час, ни връщат към готините парти моменти отново

Първият такъв сет е на Пол Окенфолд и Карл Кокс. Супер комбинация на acid house и най-известният мегалитен паметник в света – Стоунхендж. Първият такъв сет записан там пред не повече от 50 човека, представен от Алон Шулман, създателят на легендарния фестивал Tribal Gathering.

#PartyAtHome

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *