Живот под карантина: Едно интервю с Lost Frequencies

Живот под карантина: Едно интервю на Lost Frequencies | MMTV

В тежките времена на COVID-19, затворени клубове и отменени фестивали, DJ Times решават да разпитат диджеи и продуценти как се справят по време на карантина. По време на кризата, те представят кратки интервюта с талантливи музиканти от цял свят.

Едно от тези интервюта е на Белгийската EDM звезда – Феликс Де Лат, известен като Lost Frequencies.

Какво е положението при теб? 

Всъщност, до сега беше супер. Не бях прекарвал толкова време вкъщи, студиото или в леглото си за последните пет години. Прекарвам повечето от времето си продуцирайки музика в студиото си, но процесът на продукция е по-различен от обичайното. Обикновено имам срокове, които трябва да спазвам, но в момента мога да си позволя да експериментирам с хардуера си и да се насладя на процеса.

Какво е положението при теб? 

Загубил ли си работа през този период?

Да, много ангажименти бяха отменени. Първият беше фестивал в Австрия, след това в Италия. Веднага след това, Tomorrowland Winter и Ultra Miami също бяха отменени. Последваха и ангажиментите ми в Щатите. В момента съм вкъщи, но се опитвам да съм настроен позитивно. Имам възможността да правя много музика.

Какво правиш в момента, което е градивно за твоя музикален живот и кариера?

Освен, че правя собствена музика, приемам и предложения за ремикси от други артисти.

Какво е най-изненадващото нещо, което си осъзнал през този период на социална дистанция?

За момент се замисли, че живеем прекалено забързан живот. Да бъдеш заклещен вкъщи също те кара да осъзнаеш, че не се нуждаем от всички материални вещи, които си мислим, че ни трябват.

Какво правиш онлайн? Виждал ли си нещо, което да ти харесва?

Ще излъча сет на живо – “Found Frequencies Quarantine Mix”. Хареса ми този на Калвин Харис със зелената му тениска и прожектирането на изображения около него. Беше забавно и музиката беше хубава.

Можеш ли да предложиш някакви тематични парчета в момента? 

Бих си пуснам ‘Stayin’ Alive’ на The Bee Gees.

Имаш ли съвет как да останем позитивни и здравомислещи в тази ситуация?

Бих казал…комуникацията с хората около теб е много важна. Опитайте се да сте здрави. Не консумирайте алкохол всеки ден и се опитайте да тренирате.

#ЖивотПодКарантина #mmixer

Lost Frequencies – Here With You [Live @ EXIT Festival]

източник: djtimes.com

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *