Open Stage – сцената за нови музикални находки на MMTV

Open Stage - сцената за нови музикални находки на MMTV mmtv-open-stage-image.png

Open Stage в Пиано Бар Синатра

Що се отнася до музикалния талант в страната ни, една максима сякаш важи в обратна пропорционалност. Колкото по-малка е, толкова повече талант има на територията ѝ. И понеже в MMTV Online сме наясно, че у нас има много артисти, за които се знае по-малко, отколкото заслужават, решихме да дадем платформа на тези, които търсят изява, но не я получават често. С помощ от приятелите в Пиано Бар Синатра през октомври там открихме Open Stage. Проект за музикални срещи с млади български изпълнители, които нямат търпение да покажат какво могат.

Open Stage – сцената за нови музикални находки на MMTV

Проектът вече стартира миналата седмица в столицата на живо с NU/ANCE. Момчетата от алтернативната банда доказаха, че “Синатра” може да бъде място и за рокендрол – стига той да бъде от класа, каквато групата показа. В задушевната си обстановка заведението на бул. Арсеналнски 5 тази вечер, 12 октомври, ще приюти Toria.

mmtv-open-stage-toria.jpg

MMTV вече ви запозна с момичето зад псевдонима – 23-годишната Виктория Тодорова. Тя пее и свири още от малка и за възрастта си има завиден сценичен опит у нас и в чужбина. След два заразителни сингъла тя наскоро става част от проекта Boogie Jungle Fever след като е забелязана от Рут Колева. Ако вече мечтаете за почивните дни, елате тази вечер от 21 ч. да се насладим на малкия петък с лежерен едночасов сет с Toria и китариста Кирил Георгиев. От тях ще чуем както авторска музика, така и кавъри на любими парчета.

На 26 октомври в Пиано Бар Синатра София очаквайте Митко Петров. Дотогава загрявайте с негови парчета и следете сайта и Facebook страницата на MMTV Online и Пиано Бар Синатра за повече подробности. Ако сте млад изпълнител, който иска да намери публика, не се колебайте да се свържете с нас. А останалите ви очакваме в “Синатра”, за да дадем шанс на новите лица на качествената българска музика – за тях няма много място в ефира, а би трябвало.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *