Solomun със специални гости на EXIT 2019 – Tale of Us!

Solomun със специални гости Tale of Us на EXIT 2019!
Solomun води неговия популярен +1″ Ibiza парти формат към EXIT Festival със специални гости Tale of Us!

Миналото лято, световният музикален гладиатор EXIT фестивал показа истински „Arenamagedon” в колосалните окопи на своята грандиозна сцена MTS Dance Arena, но тази година обещава да бъде още по-зрелищен! След като Carl Cox обяви завръщането си на един от най-големите открити рейдове на планетата, към него бързо се присъединиха и Paul Kalkbrenner, Amelie Lens, Maceo Plex, Jeff Mills, Charlotte de Witte, Boris Brejcha, Peggy Gou, Dax J, Monika Kruse, Adriatique, Satori, Johannes Brecht, както и много други.

Crowd in front of mts Dance Arena EXIT festival
Dance сцената на фестивла EXIT 2018

Този “галактически” екип от най-големите звезди на електронната музика, ще бъде завършен не от кого да е, а от самия Solomun, чието присъствие е характерно за EXIT от 2010-та година насам.. Той води със себе си и своя прочут “+1” парти формат, който вече завладя Ибиса! Той ще донесе духа на Белия остров в колосалната крепост от 18-ти век със своите специални гости – водещото техно и хаус дуо – Tale of Us! Специалните по рода си и оригинални в своя формат, партита „Solomun +1“ в известния клуб Pacha се считат за най-обсъжданите в Ибиса. Тяхната уникална концепция ще превземе гигантската сцена на EXIT в продължение на шест часа, представяйки Solomun и Tale of Us първоначално в солови сетове и завършвайки с гранд финал от двучасов b2b сет!

През всяка седмица от четиримесечния летен сезон на Ибиса, Solomun лично избира един гост, с който да сподели DJ пулта в клуб Pacha за цялата нощ. Тази парти серия се радва на монументален успех, като списъкът на Mladen’s включва Sven Vath, Dixon, Black Coffee, DJ Tennis, и много други изпълнителивключително любимеца на Белград – Vladimir Ivković!

На финала на сезона в Ибиса, Solomun кани Tale of Us за свои специални гости

Но също така пуска свои сетове и на затварянето на серията им „Afterlife“, което кара много хора да определят този „back2back“ като най-горещия на испанския остров! В момента италианският дует е на върха на успешната си кариера, като миналогодишното им представяне на фестивала EXIT бе прието, като едно от най-добрите участия през последните години. Karm и Mateo са завладели клубната сцена с песни като “Another Earth “, “Northern Star”, “Monument” и един от най-популярните лейбъли през последните няколко години.

Освен места като Маями, Ню Йорк, Париж, Тулум и разбира се, Ибиса, тази ексклузивна карта ще включва и Нови Сад тази година, като дом на фестивала EXIT, който Solomun нарича „един от най-добрите моменти в неговата кариера”! Неговото планетарно издигане се случи, наред с други места, на фестивала EXIT от 2010 г., когато той свири в ранните сутрешни часове, а те са именно онези, в които той свети най-много!

back shot of Solomun at dance arena
DJ сета на Solomun на EXIT 2018

Неговата неразривна връзка с EXIT беше потвърдена и миналата година, когато той „достави“ много вдъхновено изпълнение към Арената, потвърждавайки статута му на един от съвременните диджеи на EXIT. Тогава, след шумни овации, публиката го убеди да продължи със сета за още половин час! Победителят в престижната DJ класация за най-добра музикална – техно къща през 2018-та г. изглежда се справя с всичко – освен, че е глава на лейбъла на Diynamic, който наскоро отпразнува Стотното си издание, Solomun намира време да играе в една от най-популярните видео игри GTA, заедно с Tale of Us.

Билетите за EXIT са достъпни на exitfest.org, а за тези, които желаят да ги съчетаят с настаняване и местен трансфер, има и пакети, стартиращи на цени от € 135.

Стандартното настаняване е в фестивалния лагер, разположен на градския плаж, а хотели могат да се резервират чрез официалната туристическа агенция на EXIT на exittrip.org. Фестивалът на EXIT ще се проведе от 4-ти до 7-ми юли 2019-та г. на Петроварадинската крепост в Нови Сад, а както винаги разнообразният състав ще включва The Cure, Greta Van Fleet, Carl Cox, Skepta, Dimitri Vegas & Like Mike, DJ Snake, Desiigner, Lost Frequencies, IAMDDB, Sofi Tukker, Solomun, Tale of Us, Tom Walker, Maceo Plex, Charlotte De Witte, Boris Brejcha, Peggy Gou, Jeff Mills, Amelie Lens, Dax J, Phil Anselmo & The Illegals, Tarja Turunen, 65daysofstatic, The Selecter, Peter & The Test Tube Babies, Whitechapel, Atheist Rap, Arcturus, Total Chaos и много други звезди, които скоро ще бъдат обявени.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *