VS DANCE. Хип – хоп визията на бъдещето

VS DANCE. Хип - хоп визията на бъдещето

На 23 юни в Младежки театър ”Николай Бинев” най-успешната школа за хип-хоп танци Ви кани на годишния си спектакъл с две представления в един ден, от 17:00 и 19:30ч.

Замисляли ли сте се какво всъщност е танцът? Защо е един от най-предпочитаните начини човек да изрази себе си и случващото се вътре в него? Кое провокира тялото ни да реагира на звуците дотолкова, че да се потопим изцяло в преживяването?

Науката има своите обяснения, но за всеки от нас е различно. Да наблюдаваме как танцьорите рисуват с телата си истории пред очите ни е привилегия, която приемаме за даденост. А е толкова трудно всъщност да се постигне съвършенство. Това знае по-добре от нас чаровницата Виктория Димитрова – Goldy. Нейната любов към хип-хоп танците е в основата на създаденото през 2009-та година танцово студио VS Dance.

Креативна, амбициозна и всеотдайна към това, което обича. Едва на четири години влиза в залата за художествена гимнастика и ѝ посвещава десет години от живота си. Научава се да се бори и побеждава. Влюбва се в танците и в процеса на изграждането им. Щастлива майка на близнаци, директор на школа и хореограф, Goldy обича предизвикателствата.

За модерните интериорни решения е отговорна именно тя. Графити, стари винилови плочи, огледала, фотографии и плакати от отминали представления, са дръзко вплетени в едно грабващо вниманието пространство.

Главната идея на Studio VS DANCE е да даде една по-добра алтернатива за живот. Студиото е място на млади и позитивно настроени хора, които биха могли да обменят идеи, да изразяват свободно себе си, посредством музика, която обичат и ги вдъхновява. И най-важното – да станат приятели, изграждайки едно сплотено, танцово семейство!

Всеки ден десетки крачета, малки и големи, неуморно репетират с хъс, за да превърнат мечтата си в реалност или просто за да потанцуват. В семейството, в което заедно създават красота. Тук е мястото да споменем и прекрасната философия на Studio VS DANCE, която гласи:

„Ние сме не само Crew… танцова Школа… ние сме много повече! Ние сме семейство.”

Нека обаче им дадем възможност самите те да Ви разкажат за празника си

Виктория Димитрова-Goldy в HASHTAG

Каним Ви да станете част от танцовия спектакъл “VS LIFE 5 – FAMILY” на 23-ти Юни, в Младежки театър Николай Бинев. Поради големия интерес, VS DANCE ще предостави на публиката две изпълнения от 17:00 и 19:30 часа.

На сцената участват над 150 танцьора на възраст между 6 и 35 години

Спектакълът, който е традиция на VS DANCE, носи името VS LIFE 5, а темата тази година е СЕМЕЙСТВОТО. Както сама споделя Виктория Димитрова – Goldy:

„Семейната среда е много важна за нас. Благодарение на нея, даваме една по-добра алтернатива на младия човек. Семейство, означава не само роднинска връзка, това е ценностна система, среда на подкрепа, разбирателство, любов и съжителство. В човешкия род има много социални групи, които имат нужда от семейство. С нашия спектакъл, ние ще засегнем някои от най-актуалните проблеми свързани с различните социални групи. Самият спектакъл ще бъде разделен на 8 блока по 10 до 15 минути, а всеки блок ще разказва различна история”.

Билетите са на цена от 15.00 лв. Могат да бъдат закупени от рецепцията на Студио VS DANCE (Бул. Витоша 91).

Специален гост на събитието ще бъде NDOE, а нашите приятели от CAST Folio ще имат грижата за декора и видео заснемането на събитието. Наши медийни партньори са страхотните ММTV.

Директор на спектакъла е Виктория Димитрова – Goldy, която по традиция ще даде една пълна танцова стипендия от стипендиантската програма на студиото – VS Academy, за новия танцов сезон, на най-изявения ученик. В подготовката на спектакъла ще се включат 15 хореографа, като всеки от тях ще представи дейността във VS DANCE и своето собствено творчество.

А сега Вие сте на ход! Докоснете се до магията на танца!

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *