Европейски метъл фестивали създават ново сдружение

Европейски метъл фестивали създават ново сдружение | MMTV
Европейското сдружение на метъл фестивалите, което включва Bloodstock, ARTmania, Alcatraz и Metal Days организират вируален фестивал в подкрепа на  независимите музиканти

Тринадесет незавсими метъл фестивала от цяла Европа се обединиха, за да създадат нов съюз, който е домакин на виртуален концерт през август, а парите ще бъдат в помощ на незвсимия фестивален сектор.

Обявен вчера (17 юни), The European Metal Festival Alliance (EMFA) е съвместна компания между Alcatraz (Белгия), ARTmania (Румъния), Bloodstock (Великобритания), Brutal Assault (Чехия), Dynamo and Into the Grave (Нидерландия), Leyendas Del Rock and Ressurection (Испания), Metal Days (Словения), Midgardsblot  (Норвегия), Motocultor (Франция), Party San и Summer Breeze (Германия).

Сдружението ще излъчи стрийминг на събитието между 7 и 9 август с ексклузивни изпълнения на живо на артисти, избрани от всеки фестивал, както и селекция от интервюта.

Сдружението ще излъчи стрийминг на събитието между 7 и 9 август с ексклузивни изпълнения на живо на артисти, избрани от всеки фестивал, както и селекция от интервюта.

Към зрителите ще бъде отправен апел да закупят фестивален билет за пълен достъп на стойност от 6,66 евро, като парите ще бъдат за независимия фестивален сектор, който беше засегнат особено силно от пандемията от COVID- 19. Билетът ще дава достъп на феновете до изпълненията през трите дни на всички 35 артиста и банди, както и намаление на тениската на сдружението.

През цялото лято на новия уебсайт на EMFA ще може да бъдат гледани кадри от различните фестивали, включително и неизлъчвани досега.

Участниците и часовете за стрийма ще бъдат обявени в следващите седмици, а продажбата на  билетите старира на 10 юли тук. https://www.metalfestivalalliance.com/

Източник : IQ magazine

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *