96-годишна баба е вокалистка на death metal групата The Tritone Kings

96-годишна баба е вокалистка на death metal групата The Tritone Kings

Сигурна съм, че мнозина биха се съгласили, че оцелелите от Холокостa са истински герои. Те са изключителен пример, за това как човек въпреки трудностите в живота може да се преоткрие наново.

Не, те не отварят нова страница… те взимат в ръцете си нова книга.

96-годишната Инге Гинсберг е ярък пример за това как човек може да превърне травмата си в нещо удивително

И ето, в момента тя е вокалистка на метал бандата The Tritone Kings.

Историята на г-жа Гинсберг…

След като успява да се измъкне от от Холокоста, съдбата на Инге я изпраща в бежански лагер в Швейцария. По време на своя престой там тя е уредник на шпионска вила на тайните служби.

Инге се мести в САЩ със супруга си след края на Втората световна война

Инге се мести в САЩ със супруга си след края на Втората световна война

Двойката става много популярна в холивудската музикална индустрия като автори на песни, композирайки с Nat King Cole и Doris Day.

“Никога не съм била певица, винаги съм била писател.”

Когато навършва 93 години, стилът ѝ за писане на музика започва да се движи в друга посока и сякаш клони повече към „death metal”.

Тя открива, че вместо да пее, може да изразява посланието си като крещи

Това отвежда г-жа Гинсбург на едно пътешествие и в документален филм, наречен „Death Metal Grandma“, който влезе и в New York Times. Режисьорът Лия Галант разказва история на Гинсбург и нейния живот, който е всичко друго, но не и обикновен.

„Важно е да останете активни и да се обграждате с млади хора. Продължавайте да правите неща, които никога досега не сте правили.“

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *