Steel Panther издадоха ново видео – Heavy Metal Rules

Steel Panther издадоха ново видео Heavy Metal Rules | MMTV
Steel Panther издадоха ново видео Heavy Metal Rules което се явява като продължение на Death to All But Metal

Действието в клипът Heavy Metal Rules се случва веднага след напускането на Steel Panther от гимназията.

Във видеото на Death to All But Metal от 2009 г. групата посещават една гимназия опитвайки се да защитят тезата, че Heavy Metal е най-великата музика.

Steel Panther издадоха своя пети студиен албум миналата година, като вече пуснаха видеоклипове за „All I Wanna Do Is Fuck (Myself Tonight)“, „Always Gonna Be a Ho“ и „Gods of Pussy“. Сега дойде ред и на “продължението” на песента, която ги изстреля високо в класациите и сърцата на феновете.

Видеото разказва какво се случва след като Steel Panther излизат от гимназията. Те поемат по своя път на известността. Тръгват на турне, където свирят първоначално в малки клубове, а после и на големи фестивали пълни с красиви голи момичета и наркотици.

Клипът е режисиран от Франки Насо, който е отговорен за някои от най-големите рок и метъл видеоклипове на последното десетилетие: Body Count – Talk Shit, Get Shot, Nothing More – This Is the Time (Ballast), Parkway Drive – Vice Grip и Asking Alexandria – The Death of Me.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ, NET 1 и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *