АХ, ТАЗИ ЛЮБОВ! Анна и Момчил Колеви – двете половинки на едно цяло!

АХ, ТАЗИ ЛЮБОВ! Анна и Момчил Колеви- двете половинки на едно цяло!

В ”АХ, ТАЗИ ЛЮБОВ!” от 1 до 14 февруари ще ви представим изповедите на популярни и интересни личности, които ще споделят своите възгледи за любовта. Гледайте и техните топ 5 любими песни на тази тема, които ще излъчим на 14 февруари по телевизия ММ.

Любовта им прилича! В радост и мъка, в щастие или изпитания, те са ЕДНО цяло, защото така ги усещат нещата. Те са си най-добрите приятели, най-любимите хора, а понякога и най-нетърпимите същества един за друг. Като плюс и минус или ИН и ЯН, каквото и да се случва те са си необходими, не могат един без друг. С една дума – ОБИЧАТ СЕ!

Дай Боже всекиму, а ние благодарим на Ани и Момчил за прекрасния и искрен портрет, който нарисуваха с думи за своята любов! Направиха го без проблем, нищо че Ани беше в Америка, а Момчил в София.

Дай Боже всекиму, а ние благодарим на Ани и Момчил за прекрасния и искрен портрет, който нарисуваха с думи за своята любов!

Кой е най-яркият спомен от запознанството ви.

Момчил – Бях в отпуск от казармата, когато Дони ми каза, че вечерта има купон. Отидохме заедно, звъннахме на вратата, отвори се веднага, показа се Ани, която все още не познавах и ми се хвърли на врата, като мислеше, че аз съм Дони, без да поглежда. Така всъщност се запознахме. След няколко месеца бяхме вече гаджета.

Ани – Момчи засвири на пиано и запя с вълшебния си глас “Бяла мраморно студена, ти сърцето ми плени – в полунощ от мен пленена – ти изчезваш в зори” …. една от първите му авторски песни и аз се вцепених! Гласът му ме заведе в други Вселени. Това ме подсеща, че искам да запише тази песен!

Вярвате ли, че сте открили се половинки на едно цяло?

Момчил – Вярвам, защото през всичките тези години сме се допълвали, понякога почти до съвършенство. И в трудности и в радости ние сме били част от цялото.

Ани – Ние сме едно цяло заедно и цялостни всеки за себе си! Не загубихме индивидуалност, но  сме спокойни, силни и пълноценни заедно.

Защо Момчил се влюби в Анна и Анна в Момчил?

Момчил – Аз се влюбих в Ани, защото беше много жизнерадостно и мило момиче. От нея струеше много чар и невинност.

Ани – Никога не мога да обясня това мигновено влюбване просто разбрах тогава, на седемнадесет години, че това е човека, с когото искам да споделя себе си!

Защо Момчил се влюби в Анна и Анна в Момчил?

Успявате ли все още да се изненадвате един друг?

Момчил – Вече по-рядко, но когато се случи винаги радостта е, като на малки деца.

Ани – Не толкова често, но качествено.

Ани, как се живее като муза на изключителен музикант?

Muse са любима наша група! Инак – съчетавам по малко от Ерато, Урания, Калиопа, Талия, Терпсихора, Мелпомена и вероятно това ми помага да си партнирам с този невероятен човек.

Как сте преодолявали изкушенията през годините?

Момчил – Трудно, но в крайна сметка успяхме да задържим брака си. Успяхме да укрепим семейството. Успяхме да сме едно цяло.

Ани – За мен е лесно, зная кои са важните за мен неща и не допускам несъществени случайности в живота да ме заблудят.

Колко процента е любовта и колко компромисът в рецептата за дълготрайна връзка?

Момчил – В началото любовта е 90%, компромисът 10%. Сега, може би сме 50% на 50%.

Ани – Не мога да изчислявам любовта. За мен любовта е избор и начин на живот, божествената искра събира хората, но любящото ежедневно отношение към всички и всичко зависи от нас. И тогава думата компромис не съществува – има състрадание, разбиране, обич, грижа и/или гняв, страдание, неразбиране, отричане – избираш на коя група от емоции и действия ще се отдадеш. Аз рано разбрах,че смисъл от втората няма.

Изкачвате планините в живота като…

Момчил – Изкачваме планини в живота си, като здраво се държим един за друг. До толкова се познаваме, че ако един от нас прояви слабост, другия го надушва и му помага.

Ани –  …. като алпинист и шерп, сменяйки ролите когато се налага.

Когато се погледнете в очите какво виждате?

Момчил – Аз съм свикнал да виждам в очите на Ани момичето от една снимка, когато тя е на около 10 години. Снимана е на кея, до морето в Бенгази, Либия. Там тя изразява всичко, което аз харесвам в нея.

Ани – Виждам всичко – понякога цялата всемирна тъга и страдание на света, друг път велико вълнение от нещо красиво, докосващо, екзалтация от посетило го вдъхновение, мъдрост, много любов – всичко мога да видя в красивите очи на Момчи.

Коя е вашата песен?

Nothing Compares To You – Prince в изпълнението на Sinead O’Çonnor (сватбената ни песен)

Коя е вашата песен?

Ако любовта беше музика, как щеше да звучи?

Момчил – като песента на Стинг Shape of my Heart.

Ани – Love of my Life – Queen.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *