ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ!

ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ! | MMTV Online

Днес е празникът на Жената във всичките ѝ проявления в нашия живот. Нека не забравяме, че матриархатът непризнато съществува във всяко семейство. Попитайте италианците или си спомнете за свекървата ви!

Уважението и любовта към майката, съпругата, любимата, дъщерята, колежката на този ден не трябва да се третира просто като остатък от отминала политическа система. Той не бива да бъде и привилегия на феминистките. И без това светът ври и кипи, да се наслаждаваме на всеки ден и да си създаваме положителни емоции. Някак си е мило да се разминаваш по улицата с мъже на всякаква възраст с букети цветя. В спомените ми това беше празникът на Мама.

ОСМИ МАРТ Е ДЕН НА МАМА!
ОСМИ МАРТ Е ДЕН ЩАСТЛИВ!
ТОЙ СЪС РАДОСТ МЕ ДАРЯВА, ПРАВИ МОЯ СВЯТ КРАСИВ!
С КИТКА ПЪСТРА ЩЕ ПОСИПЯ НЕЖНИ МАЙЧИНИ РЪЦЕ И С МИЛУВКИ ЩЕ ОБСИПЯ СКЪПОТО ЗА МЕН ЛИЦЕ!
ВСИЧКИТЕ ЗВЕЗДИ НЕБЕСНИ ИСКАМ ДА Й ПОДАРЯ!
В ТЯХ ЩЕ ГРЕЕ МОЙТО ДЕТСКО СЛЪНЧЕВО: „БЛАГОДАРЯ“!

Фотографът в детската градина правеше еднотипни снимки и ние ги подарявахме на тържество на родителката си. Тя обаче веднага забеляваше, че гледам лошо, единият ми чорап е смъкнат, косата е чорлава, престилката ми е закопчана накриво, а обувката развързана. С трепет рисувахме картички и обмисляхме подарък на Мама. И сега вероятно за много хора е така, въпреки високо технологичната ни, но с куха ценностна система цивилизация.

Моята Мама отдавна я няма, както и сестра ми, но пък с дъщеря ми достойно ще отбележим празника. Желая ви усмихнат ден!

Очакваме ви тази вечер в City Stage след 21:30, за да ви подарим една вечер с хубава музика, сътворена или изпята от жени, да пийнем розе от избата на ‘’Златен Рожен’’ и да потанцуваме.

Изненади и подаръци ще има за всички от сърце! Зад пулта ще бъде DJ Pavel Bochev, водещ – певецът и комедиант Кристиян Янкулов.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *