Събития, които си заслужава да посетите 01 – 12 май

Събития, които си заслужава да посетите 01 - 12 май

Понеже афиша на събитията е голям и информация дебне отвсякъде, в новата ни рубрика всяка седмица ще представяме най-интересното от столичната сцена… и изобщо всичко, което според нас си струва да посетите.

02 май 2019 г. 19:30 ч. City Stage | Интеллектуальная бар – олимпиада Mozgva впервые в Болгарии

02 май 2019 г. 19:30 ч. City Stage | Интеллектуальная бар - олимпиада Mozgva впервые в Болгарии

Работа, дом, унылая взрослая жизнь… И вот для этого были прочитаны книги, просмотрены фильмы, пролистаны умные статьи в интернете? Используй уже свою светлую голову в удовольствие! Начинай играть в «Мозгву»!

У нас тут весело: интересные вопросы, призы и подарки, отличная компания классных людей и вообще, новая страница в твоей жизни. Кстати, если не можешь собрать команду — мы тебе поможем!

Организирано от Мозгва в Болгарии

07 май 2019 г. 19:00 ч. City Stage | Ratio представя: Кръвопийци

07 май 2019 г. 19:00 ч. City Stage | Ratio представя: Кръвопийци

Пролетта дойде, а с нея идват и комарите. Едва ли има човек на Земята, който да не е бил хапан от комар през живота си, но доколко добре познаваме тези насекоми?

Как комарите ни откриват, за да пият кръв от нас? Защо всъщност комарите пият кръв? Какво се случва с тях и с нас след това?

Къде се развиват комарите и за колко време? Могат ли комарите да се размножават незабелязано в собствения ни дом или двор? А в този на съседа? А в близката ливада или гора?

Какви заболявания могат да пренасят комарите? Можем ли да се заразим от тропическа болест, без да сме напускали България? Тигър или тигров комар е по-вероятно да ни ухапе през живота ни?

Дали чесънът предпазва от ухапванията на комарите или прогонва само най-близкото ни обкръжение? Как наистина да се предпазим от ухапвания или заразяване с вирусни и паразитни заболявания

Отговорите на всички въпроси ще научите от предстоящата лекция на д-р Огнян Миков.

10 май 2019 г. 22:00 ч. City Stage | Концерт на група ЕКС

Един музикален проект, в който участват тримата тенори на българската пънк и ска музика:

Ерол Ибрахимов – Уикеда;
Кольо Гилъна – Контрол и КГБ;
Светльо Витков – Хиподил и The Legends.

10 май 2019 г. 22:00 ч. City Stage | Концерт на група ЕКС

Ще може да чуете и видите най-яките хитове на тези банди, изпълнени от оригиналните вокалисти под акомпанимента на музикантите от the Legends.

Един… Мега… Гига… Турбо… шол – спектакъл, който ще бъде рядко щастие… да се види! Макс. Един-два пъти на висо-коЗна година!

Една плеяда от звезди на местния небосклон.

Един неподражаем сблъсък на Титан… ООД.

Една фантазия… Един мокър сън… Едно сбъднато опасение…

Заедно на сцената:
Ерол, Кольо и Светльо!

Това е ужаст!

BeerBox е първият ресторант-бирария в България, построен от транспортни контейнери

В сърцето на столичния квартал „Младост“сс намира ресторант с кратко и стегнато меню, което прави своя реверанс към по-добрите бири от света и у нас. Съвсем изчистен, семпъл, но в същото време провокиращ е интерио­рът на заведението, но това, което го отличава от всички други места, са специално монтираните на всяка маса биоелектрически скари, на които всеки сам може да приготви храната си, ако желае.

Beer BoxПри всички случаи трябва да се пробват сочните ребра и английският бекон, който, докато се пече на масата пред теб, дава много поводи за размисъл и… бира. Ароматът на истинско месо, домашната лютеница и топлият комат хляб, които съпътстват всичко в менюто, дават още поне един повод да се върнете при нас.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *