Патрисия Господинова изневери на футбола с ‘’Гозбата на България’’

Патрисия Господинова изневери на футбола с ‘’Гозбата на България’’

Патрисия Господинова е на 21 години, студентка по социология в Софийския университет ‘’Св. Климент Охридски’’, учи и актьорско майсторство, а в момента е водеща в Отбор 1 на новото кулинарно риалити ‘’Гозбата на България’’.

Харизматичната млада дама е родена в Габрово в семейство, в което от три поколения са професионално ангажирани с футбол. Прадядо ѝ, Христо Младенов, е един от най-известните ни и успешни треньори, включително и няколко пъти на националния ни отбор по футбол. Дядо ѝ Живко Господинов е бивш футболист, дълги години състезател на Спартак (Варна) и е единственият, играл на световно първенство като действащ футболист на варненски клуб. Семейната традиция продължава бащата на Патрисия – Христо Господинов, който също е бивш играч, а в момента треньор на младите надежди на Лудогорец.

Патрисия обаче от малка проявява интерес към изкуствата и кулинарията, за сметка на футбола.

С рисунката си ‘’Бабо, научи ме!’’, 10 годишната Патрисия Господинова побеждава в конкурса за плакат на Националния кулинарен фестивал ‘’Пъстра трапеза’’. Очевидно още тогава се е зародил интереса към българската кухня и не е случайно, че именно нея избра екипа за една от водещите на оригиналния кулинарен формат ‘’Гозбата на България’’.

Патрисия и Евгени готвят гозби в село Змейово | снимка: “Гозбата на България”

По време на снимките на предаването, Патрисия определено успява да се сработи с екранния си партньор Евгени Коцев и смело се впуска в изпълнението не само на непознатите рецепти, но и на забавните приумици на екипа. Обучението по актьорско майсторство ѝ помага да реагира адекватно на различни характери и ситуации по време на снимките и да влиза в необичайни за нея роли. В ‘’Гозбата на България’’ ѝ се случват  много нови неща, сблъсква се с различни характери и преоткрива традиционната ни храна. При приготвянето на рецептата от село Кърпачево на пълнена тиква със свинско и зеле, Патрисия за първи път в живота си рендоса морков, жертвайки маникюра си. Нещо, което се оказа масово явление при нейните връстници.

Освен интересните емоции в “Гозбата на България” младата актриса влиза в съвсем различно амплоа с главна роля в последното видео ‘’Hurt Ya’’ на нашумялата поп рок група Innerglow. Там тя се снима като любовния интерес на вокалиста на бандата Тодор Ковачев и упешно предава емоционалните терзания на влюбените млади хора.

Определно Патрисия Господинова е име, което ще срещаме отсега нататък често в различни визуални и театрални проекти. Екипът на ‘’Гозбата на България’’ е късметлия, че красивата и интелигентна млада дама е нежната половинка на Отбор 1.

Гледайте поредният епизод на ‘’Гозбата на България’’ в сряда, 16 февруари от 21ч., по телевизия ММ онлайн на mmtvmusic.com/live.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате в социалните мрежи: FacebookInstagramTik Tok и Twitter. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни OnDemand на нашият сайт MM Player или в канала ни в YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *